Nieuwe website

Logo Kossies DesignDe afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de nieuwe huisstijl van Kossies Design. Niet alleen werd de lastige 's uit Kossie's Design verwijderd, tevens werden de kleuren aangepast en hebben we een nieuw logo ontworpen.

winkel Kossies DesignNiet voor iedereen zichtbaar is dat we ook de winkel aangepast hebben aan de nieuwe huisstijl. Het ziet er allemaal nu weer lekker fris en vrolijk uit.

De laatste stap in het vernieuwen van onze huisstijl en uitstraling was de website op kossiesdesign.nl. Deze website had zijn diensten bewezen en was ondertussen verouderd. 

Nu is er dan de nieuwe website van Kossies Design. Een website die we met zorg hebben getracht te maken en waar we best trots op zijn. Het is een website geworden met een heel ander uiterlijk dan de vorige website en het is voor onze trouwe bezoekers dus misschien even wennen.

De nadruk in deze nieuwe website ligt bij de producten die wij aanbieden. Het menu bovenaan het scherm geeft dan ook direct toegang tot onze webshop.

Op de Homepage tref je afbeeldingen aan van ons werk en proberen wij met name bijzondere producten, creaties en nieuwe ideeën met jullie te delen. Het klikken op de afbeeldingen opent het volledige artikel met meer informatie.

Tevens zijn er vier grote knoppen die je direct brengen naar onze pagina's op Facebook, Twitter, Youtube en Pinterest.

website contact / uploadHelemaal rechts op de pagina zie je een klein balkje met de tekst "Contact/Upload". Als je hier op klikt verschijnt er een formulier waar je ons direct een bericht en/of bestand kunt sturen. Op deze manier kun je ons dus in het vervolg heel eenvoudig bestanden sturen die we nodig hebben voor borduren of bedrukken, maar ook kun je ons heel snel iets vragen of melden. Zoals je misschien al weet reageren we altijd binnen 24 uur en meestal véél sneller.

Blader dus eens rustig door de nieuwe website en laat je verrassen door misschien ook wel enkele leuke nieuwe producten en verrassend aantrekkelijke prijzen!

Uiteraard horen we altijd graag via email, telefoon, contactformulier, Facebook of bij een bezoek aan onze winkel in Niekerk wat jullie vinden van onze nieuwe website.

Belangrijk voor onze trouwe klanten om te weten is dat er bij de eerst volgende bestelling eenmalig opnieuw geregistreerd moet worden!

 

1000 tekens over
Bestanden toevoegen