Kraamkado

Een kraamkado is natuurlijk een heel bijzonder kado, bij een heel bijzondere gelegenheid. Daarom doen wij ons uiterste best om ieder kraam/babykado iets bijzonders en erg persoonlijks te maken.

We proberen tevens om kraamkado's altijd zo snel mogelijk klaar te hebben, omdat we begrijpen dat er natuurlijk zo snel mogelijk een leuk passend kado moet zijn.

Als de baby nog niet is geboren en er dus ook nog geen geboortekaartje, naam, datum etc. bekend zijn, dan kan het toch leuk zijn om alvast iets te geven aan de aanstaande ouders. We hebben dan een grote collectie aan afbeeldingen en ontwerpen die we kunnen gebruiken. Je geeft bijvoorbeeld aan dat het je leukt lijkt om als thema iets met vlinders te laten maken en wij kunnen een voorbeeldje sturen per email ter goedkeuring. Of je kijkt of er iets leuks staat tussen de ontwerpen in onze webshop.

Als de baby net geboren is, wordt er vaak gebruik gemaakt van het geboortekaartje bij het maken van een leuk kado. Op het kaartje staan niet alleen naam en geboortedatum maar vaak ook een bepaald lettertype een kleur en thema. Deze kunnen we vaak gebruiken voor een uiterst persoonlijk kraamkado. De bijgaande afbeeldingen laten daar wat voorbeelden van zien.

Zo maar een reactie ....
"nu precies 5 jaar geleden een baby pakket besteld, baddoek, badjas enz. Ziet er nog steeds prima uit. Ik krijg altijd van mjn vriendin aan wie ik het kado gaf te horen hoe fijn ze het vind. Inmiddels alles weer hergebruikt voor haar tweede dochter en ziet er nog steeds prima uit. Mijn complimenten!!"

 

Ook maken we voor (buurt-)verenigingen en bedrijven kraamkado's om te geven aan een pasgeborende in de buurt, club of in het bedrijf. Vaak wordt er dan een leuke algemene tekst gebruikt in combinatie met een logo. Ook hier kunnen we behulpzaam zijn in het maken van iets origineels.

 

1000 tekens over
Bestanden toevoegen