Bedrukte dekbedovertrek, op maat gemaakt!

Als één van de eerste bedrukte Kossies Design dekbedovertrekken in een oplage van één stuk. Unieke en erg persoonlijke dekbedovertrekken, voor eigen gebruik of als een origineel (trouw)kado.

Dit is en blijft wel een van de meest originele kado's om te geven, een dekbedovertrek met een heel persoonlijke bedrukking erop. Dat kan zijn met één van onze ontwerpen en aangepaste namen en datum, maar het kan ook met een volledig eigen ontwerp zijn.

We bedrukken de dekbedovertrekken met een speciaal uiterst dun folie. Hieruit snijden we vormen en letters. Eventueel kunnen er tegen een meerprijs ook foto's worden bedrukt, maar deze hebben de beperking dat ze maximaal op het formaat 40x30cm bedrukt kunnen worden. De foto moet uiteraard wel van een goede (digitale) kwaliteit zijn, om op dit formaat mooi bedrukt te kunnen worden.

In onze webshop zijn vele ontwerpen te vinden waaruit een keuze gemaakt kan worden, maar zoals al genoemd kun je ook eeneigen ontwerp aanleveren. Zo hebben we al erg vaak delen van een trouwkaart verwerkt in een bedrukking. 

Mocht je vragen hebben, of aarzelen om te bestellen, of niet weten of het idee wat je hebt mogelijk is, neem dan contact op en wij kijken of we kunnen realiseren wat je wenst!

1000 tekens over
Bestanden toevoegen