T-shirts bedrukken

Eén van de meest gevraagde producten bij Kossies Design is het bedrukken van kleding en dan vooral ook T-shirts. T-shirts worden gebruikt voor allerlei gelegenheden, soms voor een eenmalig evenenment (jubileum, verjaardag, sportdag, vrijgezellenfeest) en soms voor regelmatig gebruik (gewone dagelijkse kleding, werkkleding, sportkleding). In veel gevallen weten onze klanten wel wat ze op de shirts bedrukt willen hebben. Soms zijn dit afbeeldingen, foto's, logo's die dan aangeleverd worden, maar vaak is het ook tekst. Bij tekst moet er dan gekeken worden naar een mooie verdeling op het shirt, een lettertype en kleur. Lang niet iedereen weet wat er technisch mogelijk is en ook lang niet iedereen kan goed bepalen wat mooi zal worden op een shirt.

Wij doen daarom net even iets meer ....

Wij bedrukken niet alleen op kwaliteits shirts met duurzame technieken, maar daarnaast denken we ook actief mee met onze klanten en maken zeer regelmatig, zonder enige extra kosten, complete ontwerpen voor shirts en andere kleding.

De wensen van onze klanten gecombineerd met onze kennis van de technische mogelijkheden en ontwerp kwaliteiten zorgen dan ook eigenlijk altijd voor een bedrukking waar onze klanten tevreden over zijn en in vele gevallen zelfs aangenaam verrast.

Op de bovenstaande foto zijn een tweetal recente voorbeelden te zien. Links een shirt voor de top coverband "Switch" waar we voor de geluidsman een letter "i" hebben vervangen door een stekker van een snoer en de tekst "on/off" verwerkt hebben in een schakelaar. Rechts op de foto hebben we de tekst die de klant bedrukt wilde hebben verwerkt in een duidelijk maar niet alledaags lettertype en hebben daarnaast onder de tekst een afbeelding aangebracht van een hardloopster, want dit waren shirts voor de "4 Mijl van Groningen".

Heb je dus een idee voor een bedrukking op een shirt of andere kleding, maar weet je niet of het kan en hoe je het zou moeten maken, aarzel dan niet en laat ons weten wat je zou willen. Wij denken dan graag mee om jouw idee mogelijk te maken.

 

1000 tekens over
Bestanden toevoegen