Nieuwe dekbedovertrek ontwerpen

Valentijnsdag is in aantocht en dat leek ons een mooie gelegenheid om weer twee nieuwe bedrukkingen voor dekbedovertrekken te introduceren.

In de grote collectie ontwerpen die we al hebben, staan de nodige ontwerpen met hartjes, ringen en andere wat voor de hand liggende uitingen van liefde. Natuurlijk is daar helemaal niets mis mee, sterker nog, ze zijn al jaren de meest populaire producten. Toch hebben we deze keer gekozen voor een iets ander ontwerp, namelijk een uiltje met daarbij de woorden "Owl always love you".

In het voorbeeld zie je de bedrukking in zwart op een witte dekbedovertrek, maar uiteraard kun je deze ook bestellen in andere kleurcombinaties.

Een dekbedovertrek met deze bedrukking is natuurlijk niet alleen met Valentijnsdag een leuk kado, maar kan ook op andere momenten heel goed in de smaak vallen en het is ook een erg leuke originele manier om je partner gewoon eens te verrassen met een dergelijke dekbedovertrek op bed.

Zoals bij alle ontwerpen, geldt ook hier dat als je bijzondere wensen hebt je vooral contact op moet nemen. Wij kijken dan of we de bedrukking helemaal naar wens kunnen aanpassen.

Kijk voor deze en andere dekbedovertrek ontwerpen hier.

 

 

1000 tekens over
Bestanden toevoegen